Find den rette glarmester i Hellerup eller Gentofte

14 April 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er ruden i et af dine vinduer eller i din terrasse dør baldret ved et uheld – for eksempel som følge af et vådeskud med en fodbold? Så har du brug for en dygtig glarmester, som kan rykke hurtigt ud og fikse skaden i en håndevending.

S.E. Glas ApS – din glarmester i Hellerup og Gentofte

Hvis du leder efter en glarmester i Hellerup, som kan fikse din rude, når den har været ude for et uheld, kan du trygt kontakte S.E. Glas ApS. S.E. Glas ApS er en lille glarmester forretning i midten af Søborg, som gennem de seneste tredive år har specialiseret sig i at hjælpe private og erhvervs drivende i området nord for København med deres glarmester arbejde.

Hos S.E. Glas ApS, som er en familie drevet virksomhed, finder du far Svend Erik Christiansen samt sønnerne Lasse og Anders – alle tre uddannede og faglærte glarmestre. Sammen driver de tre raske svende en effektiv forretning, som både består af en glarmester virksomhed og en hyggelig lille butik, fra hvilken der sælges glasvarer.

S.E. Glas ApS råder over deres helt eget værksted, på hvilket der fremstilles glas i højeste kvalitet samt rammer til plakater, print og kunst. S.E. Glas ApS arbejder efter devisen, at kunden kommer i første række – og derfor kan du regne med en såvel personlig som professionel service, når du vælge S.E. Glas ApS som din glarmester i Hellerup.

Hvilke andre ydelser tilbyder S.E. Glas ApS?

Er du i markedet efter særligt isolerende termoruder, som kan hjælpe dig med at minimere dine udgifter til opvarmning af dit hus, hjælper S.E. Glas ApS også gerne. Du kan altid kontakt S.E. Glas ApS for råd og vejledning omkring energi optimering ved hjælp af termoruder, og samtidig få et godt tilbud på udskiftning af dine eksisterende ruder, via seglas.dk