Find den billigste gulvafslibning i København

22 August 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er dit gulv noget flosset og mat i overfladen – og eventuelt plettet eller misfarvet? Så trænger det sikkert til en grundig gulvafslibning og en ny overfladebehandling.

Hvordan foregår en gulvafslibning?

En gulvafslibning udføres ved hjælp af en særlig maskine som er specialt designet og konstrueret til formålet. En gulvafslibning maskine er udstyret med en slibe rondel som roterer i det vandrette plan. På denne rondel monteres sandpapir i varierende korn størrelser.

Når maskinen føres hen over gulvet slibes træværkets slidte overflade bort på blid og skånsom – men dog særdeles effektiv – vis. Og sluttelig behandles gulvet med eksempelvis olie, sæbe eller lak, for at beskytte dets overflade.

Lad et professionelt gulvfirma i København forestå afslibning af gulve i din bolig

Hvis du vil være helt sikker på at resultatet af din gulvslibning bliver helt optimalt bør du overlade arbejdet til en dygtig og erfaren gulvmand. Han vil med garanti have langt stærkere forudsætninger for at kunne skabe smukke og holdbare resultater end du selv, og vil derfor løse opgaven til UG med kryds og slange.

Er du bosat i det københavnske kan du med fordel vælge det velrenommerede gulvfirma DBF Gulvservice. Her finder du udelukkende de mest kompetente faglærte håndværkere som står klar til at hjælpe dig med at få dine gulve til at stråle på ny.

Med en gulvsliber fra DBF Gulvservice kan du se frem til flotte, stærke og ensartede trægulve i hele boligen. Du kan forvente den bedste rådgivning i forbindelse med valg af efterbehandling. Og du vil få en grundig vejledning ud i den fremtidige vedligeholdelse af dine nyslebne og nybehandlede trægulve således at disse kan holde sig flotte og skinnende i mange år fremover.

Du kan altid kontakte DBF Gulvservice via virksomhedens hjemmeside dbf-gulvservice.dk for et uforpligtende tilbud på afslibning og efterbehandling af dine trægulve.