Find den bedste parkeringsløsning med parkeringsopsyn

14 June 2021
Astrid Pedersen

Er du træt af hensynsløs og uvedkommende parkering på de til din private ejendom hørende parkeringspladser? Så kan du med fordel kontakte det danske parkeringsfirma UnoPark.

Hvilken type parkeringsløsning kan jeg vælge hos UnoPark?

Når du bliver oprettet som kunde hos UnoPark, vil du i samarbejde med din personlige parkeringskonsulent kunne sammensætte en parkeringsløsning, som matcher såvel dine ønsker som dine parkeringspladsers beskaffenhed helt perfekt.

En individuel parkeringsløsning er sammensat ud fra forskellige elementer, som du og din parkeringskonsulent vurderer som værende passende for netop dine parkeringspladser. Der er med andre ord ingen one size fits all løsninger hos UnoPark.

Du vil desuden altid kunne ændre i din parkeringsaftale med UnoPark, hvis behovet skulle opstå hen ad vejen. En parkeringsløsning fra UnoPark er nemlig sammensat på så fleksibelt et grundlag, at du blot vil kunne vælge elementer til og fra efter eget ønske. Og UnoPark vil selvfølgelig til hver en tid bestræbe sig på at tilpasse din parkeringsløsning, således at den passer perfekt til netop dine behov.

Vælg en parkeringsløsning med parkeringsopsyn

Du kan for eksempel vælge en parkeringsløsning, som indeholder parkeringskontrol og parkeringsopsyn ved dygtige og erfarne parkeringsvagter. Denne løsning er nemlig ideel til parkeringspladser uden mulighed for afspærring og adgangsbegrænsning.

Med parkeringsopsyn udført af uddannede parkeringsvagter vil du kunne minimere risikoen for uvedkommende parkering. UnoPark sørger for at opsætte skilte på dine parkeringspladser, således at potentielle parkeringssyndere er klar over, at der kan forekomme parkeringskontrol.

Skulle en udefra kommende bilist formaste sig til at parkere på dine private parkeringspladser alligevel, har dine UnoPark parkeringsvagter fuld hjemmel og beføjelse til at udstede bødeforlæg. Og UnoPark skal nok sørge for at kradse de skyldige beløb ind, så du ikke skal bekymre dig om det.

Hvis du ønsker at blive kunde hos UnoPark, kan du henvende dig direkte til virksomheden via hjemmesiden UnoPark.dk.