Find de bedste Office 365 kurser og blive klogere

19 January 2021
Astrid Pedersen

editorial

Har din virksomhed netop udrullet Microsoft Office 365 i samtlige kontorer, og ønsker du at dine medarbejdere får det bedste ud af deres nye arbejdsplatform? Så bør du forkæle dem med et kursus i anvendelse af Microsoft Office 365.

Hvad er Microsoft Office 365?

Microsoft Office 365 er en serie af tjenester og applikationer som tilbydes af software virksomheden Microsoft på abonnements basis. Mo 365 ligger i skyen i modsætning til forgængeren som blot hed Microsoft Office pakken og blev installeret direkte på klientens computer ved hjælp af en CD ROM.

I Microsoft Office 365 pakken findes de mest kendte Microsoft Office applikationer så som Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel, Microsoft Office, Microsoft Outlook og flere andre tjenester som letter samarbejde og viden deling. Her er eksempelvis tale om Microsoft OneDrive, Microsoft Teams, Microsoft Groups, og selvfølgelig Skype For Business samt Microsoft SharePoint.

Med Microsoft Office 365 følger samtidig gratis opgradering og opdatering af de enkelte applikationer – ganske automatisk, og inkluderet i dit Microsoft Office 365 abonnement.

Hvad kan mine medarbejdere lære på et Microsoft Office 365 kursus?

Når du tilmelder dine medarbejdere et Microsoft Office 365 kursus hos 4D kan du være sikker på at samarbejdet styrkes og den samlede effektivitet i afdelingen og i virksomheden som helhed øges. Dette skyldes at Microsoft Office 365 kurser hos 4D har særligt fokus på det gode work flow og hvorledes dette kan understøttes på optimal vis via de smarte værktøjer i Microsoft Office 365 pakken.

Samtidig vil dine medarbejdere kunne få svar på alle de spørgsmål de måtte have omkring de enkelte elementer i Microsoft Office 365. Og endelig vil det være muligt at perspektivere egne arbejdsopgaver i forhold til Microsoft Office 365 og dermed få en praktisk vinkel på den særdeles anvendelige platform.

Du kan altid kontakte 4D med henblik på tilrettelæggelse af et Microsoft Office 365 kursus rettet mod din virksomhed via hjemmesiden 4d.dk.