Få speciallavet din ståltrappe

22 December 2019
Silje Hansen

editorial

Hvis du står overfor at skulle have lavet en ståltrappe, så er der alle gode grunde til at kontakte en smed. Dette vil nemlig være den rette fagperson at kontakte, når der skal svejses eller arbejdes med stål, så det kan udforme sig til det, du ønsker. 

Der kan være mange forskellige årsager til, at man skal bruge en ny trappe. Det kan være, at I skal have lavet en ny erhvervsbygning, som skal have en tilhørende brandtrappe eller flugtvejstrappe. Det kan også være, at du er projektstyrer på et nyt boligprojekt, hvor der skal være udendørs ståltrapper op til forskellige etager. Det kan også være, at der skal integreres en ståltrappe, så man nemt kan komme fra kontoret og ud i produktionen. 

De forskellige indendørstrapper der kan laves er alt fra sideløbstrapper, vindel- og spindeltrapper til kvart- og halvsvingstrapper. Heldigvis kan du rådføre dig med et firma, når det kommer til den trappe, som er bedst egnet i din bygning. Det er nemlig ikke uvæsentligt, hvad der vælges. Du kan derfor både få rådgivning, hjælp til at special lave en ståltrappe, og hjælp til at montere trappen netop der, hvor den skal bruges. 

Få professionel hjælp og vejledning hos Røn Petersen

Der er god grund til at kontakte Røn Petersen, når der skal speciallaves ståltrapper. Her kan du nemlig forvente et solidt håndværk fra en smed, som kender til sit håndværk. For det er nemlig ikke uvæsentligt, at man finder en dygtig smed, når der skal laves en trappe, som skal bruges meget – og som skal holde til mange forskellige vægte samtidig. 

Hvis du står med et projekt, hvor du ønsker deres hjælp, så kan du også indhente et uforpligtende tilbud. Her kan Røn Petersen samtidig få sporet sig ind på, hvad dine behov er, så der kan skræddersyes en løsning til netop dig.