Få mest muligt af udsigten med i dit sommerhus med fastkarmsvinduer

12 October 2021
Emilie Jacobsen

Har du et sommerhus med en virkelig god udsigt, vil du selvfølgelig gerne nyde den så meget som muligt. Derfor er det en god ide, at du får lavet nogle store vinduespartier i sommerhuset, hvis du ikke allerede har det. På den måde kan du åbnet langt mere op mod udsigten. 

De bedste vinduer til et stort vinduesparti er fastkarmsvinduer. Det er vinduer, der ikke kan åbnes – deraf navnet, men som til gengæld kan være meget store, da der jo netop ikke skal tages hensyn til, at de skal kunne åbne. 

Et af de steder, hvor du kan finde et stort udvalg af fastkarmsvinduer, er webshoppen klarvinduer.dk. De forhandler en lang række forskellige former for vinduer og døre. Er du på jagt efter andre vinduer at kombinere dine fastkarmsvinduer med, kan du derfor også sagtens finde dem hos dem. Faktisk bør du sørge for at kombinere dine fastkarmsvinduer med andre vinduer eller en terrassedør, der kan åbnes, så der kan komme noget luft ind. Se mere her

Sørg for, at dine fastkarmsvinduer passer til dit sommerhus

Selvom du gerne vil nyde udsigten mest muligt, bør du selvfølgelig ikke gå på kompromis med, hvordan dine vinduer ser ud. De skal selvfølgelig passe til din bolig. I særligt ældre sommerhuse er det ikke sikkert, at et kæmpestort ubrudt vinduesparti vil passe ind. I det tilfælde kan det derfor være smartere, at du vælger fastkarmsvinduer med sprosser i. Dem kan du også finde hos klarvinduer.dk. Med sprosserne i passer vinduet altså bedre til en ældre stil. 

Udover antallet af sprosser har du også en række forskellige andre valgmuligheder, når du køber fastkarmsvinduer hos klarvinduer.dk. For eksempel kan du vælge, hvilket glas du vil have i vinduerne. Der kan du vælge mellem basic to lags og premium tre lags. Selvom det er dyrere, bør du altid vælge tre lags, da det isolerer bedre.