Få hjælp til alkoholbehandling

04 April 2022
Astrid Pedersen

editorial

Har du igennem en længere periode, måske endda måneder eller år, drukket mere end hvad godt er på daglig basis? Så er der noget der tyder på at du har et problem med alkohol – og at du bør opsøge professionel hjælp.

Gå i afvænning – for familiens skyld

Hvis du har svært ved at se grunden til at du skulle vænne dig af med din druk vane bør du tage et kig på din familie. Det er de færreste børn som trives med en alkoholiseret forælder i hjemmet.

Din vane kan lynhurtigt gå hen og blive ødelæggende for dine børns mentale velbefindende, og faktisk give dem livslange men i form af ar på sjælen. Det er almindeligt kendt at børn, som vokser op i misbrugsramte hjem, har forhøjet risiko for at udvikle alt fra spiseforstyrrelser og indlæringsvanskeligheder til depression, angst og måske endda på sigt deres helt eget misbrug.

Børn af alkoholiserede forældre kan have vanskeligt ved at skabe deres egne nære relationer senere hen i livet. Det betyder at du med dit misbrug skaber grundlag for endnu en ulykkelig menneskeskæbne.

alkoholbehandling

Ønsker du at bryde den onde cirkel bør du således sørge for at komme i behandling, således at din familie kan genvinde sin sammenhængskraft og jeres fælles liv kan komme tilbage på rette kurs.

Få en alkoholbehandling med tilhørende familiebehandlingsforløb hos Behandlingscenter Stien

Behandlingscenter Stien, som er et af de mest velansete misbrugscentre i Danmark, tilbyder alkoholbehandling med sideløbende familieforløb. Her kan din kæreste eller ægtefælle og jeres fælles børn få tilbudt terapi som tager udgangspunkt i jeres fælles tilværelse. På den måde kan I sammen arbejde jer igennem den svære tid, og komme ud på den anden side med et styrket familesammenhold.

Du kan læse mere om Behandlingscenter Stien, og kontakte en af de dygtige misbrugskonsulenter tilknyttet centeret via hjemmesiden https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/.