Få en skarp pris på opførelse af terrasse

07 February 2022
Astrid Pedersen

editorial

Hvis sommeren skal nydes under hjemlige himmelstrøg, og familien er blevet enig om at afholde ferien inden for matriklens rammer, er det en god idé at klargøre boligen til dette projekt, indenførs såvel som udendørs. Og her kan I med fordel investere i en træterrasse.

Hvorfor få opført en træterrasse?

Der er rigtig mange gode grunde til at berige matriklen med en lækker træterrasse. Først og fremmest vil du og din familie kunne nyde sommeren i fulde drag hvis haven er indrettet dertil. Jeres hjemmeferie bliver bare så meget sjovere hvis ungerne kan muntre sig med pool trampolin og andre udendørs legeredskaber – og de voksne kan slappe af på en smuk og solid træterrasse.

En træterrasse udgør et solidt og stabilt underlag under havemøblerne og grillen. Familien kan indtage samtlige måltider fra morgen til aften på terrassen, enten i strålende solskin eller i skygge under en overdækning.

image

Med en træterrasse som er hævet i niveau over en skrånende grund får I på én og samme tid mere plads, en flottere udsigt, og flere solskinstimer i løbet af dagen. Og med en overdækket terrasse kan I få glæde af udelivet langt ud på efteråret.

Hvad koster en terrasse?

Hvis din terrasse blot skal bestå i et fladt trædæk på din græsplæne er der intet i vejen for at du selv designer og opfører denne. Du kan købe billige byggematerialer hos din lokale trælast handel og selv flikke en lille terrasse sammen.

Men hvis din træterrasse skal være noget helt særligt, og desuden skræddersyet din bolig, anbefales det at du får en dygtig tømrer til hjælp. Så er du garanteret en træterrasse som for det første holder mere end én sæson, og for det andet kan føje ekstra værdi til din bolig.

Find tilbud på professionelt opførte træterrasser hos Kun Terrasser ApS – læs mere på kun-terrasser.dk.