Få en god aftale om parkeringsservice med dit personlige parkeringsfirma

31 January 2021
Astrid Pedersen

editorial

Oplever du ofte, at de private parkeringspladser, som hører til kontoret eller den boligforening du administrerer, overrendes af uvedkommende parkeringssyndere? Så bør du overveje at finde en parkeringsserviceløsning.

Hvorfor skal jeg benytte mig af parkeringsservice?

Det er rigtig irriterende for de beboere, kunder eller ansatte, som burde have førsteret til disse parkeringspladser, når de er optaget af biler, som intet har at gøre på ejendommen. De retmæssige ejere af parkeringspladserne er i så tilfælde henvist til parkering på gaden. Og har ejendommen sin beliggenhed i en af de større danske byer, kan dette som oftest kun finde sted imod betaling.

Med parkeringsservice kan du sikre, at parkeringspladserne udelukkende kan optages af biler, som rent faktisk har ret til at befinde sig derpå. Parkeringsservice kan for eksempel inkludere adgangskontrol og begrænsning ved hjælp af afspærring med bomme eller pullerter. Denne løsning er der mange, som benytter ved større parkeringsanlæg eller i parkeringskældre, og den implementeres ofte med nummerpladegenkendelse eller automater til udstedelse af parkeringstilladelser.

En parkeringsløsning med adgangskontrol kan passende suppleres med videoovervågning. Og har du ikke mulighed for at opsætte bomme eller pullerter, kan du eventuel benytte parkeringsopsyn og parkeringskontrol udført af uddannede parkeringsvagter.

Hvad er den optimale parkeringsløsning for mig?

Hvis du er i tvivl om, hvilken form for parkeringsservice du skal vælge til dine parkeringspladser, kan du med fordel konsultere UnoPark. Hos UnoPark kan du få ekspertvejledning og hjælp til at sammensætte din helt perfekte parkeringsløsning.

Med en aftale hos UnoPark får du ikke alene et kompetent parkeringsfirma til at varetage drift og administration af dine parkeringspladser. Du får også diverse skiltning og opsætning af parkeringstilladelsesautomater med i købet samt eventuel parkeringsopsyn og hjælp til inddrivelse af bøder.

Du kan læse mere om parkeringsservice på hjemmesiden UnoPark.dk og booke et møde med en konsulent, så I kan få en dialog om dine behov.