Få det bedste VVS arbejde på Amager

17 June 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er du og din familie netop blevet husejere? Så vil I sikkert gerne sætte boligen i stand forud for indflytning.

Lad en VVS mand give en hånd med renoveringen

Skal det nye hus sættes flot i stand, og udgør køkken og badeværelse en del af denne renovering, skal du have fat i en dygtig VVS’er.

Du kommer ikke uden om at skulle ændre på de faste VVS installationer hvis køkkenet skal moderniseres eller badeværelset bygges om. Sådanne ændringer indbefatter nemlig arbejde på de faste VVS installationer i boligen. Og til det formål skal der en autoriseret VVS installatør på banen.

Hvem kan hjælpe med professionel VVS på Amager?

Ligger familiens nye hus i Sundby, Dragør, Tårnby eller Kastrup på Amager hedder din lokale VVS mand Claus A. Axmark VVS. Claus A. Axmark VVS har igennem mange år hjulpet glade og tilfredse bolig ejere på Amager med at få styr på rørene. Hos Claus A. Axmark VVS kan du få hjælp til alt hvad der vedrører vand, varme, gas, ventilation og sanitet i boligen.

De dygtige VVS teknikere og installatører tilknyttet Claus A. Axmark VVS har alle fuld autorisation til at udføre arbejde på boligens faste VVS installationer. Det betyder at du vil kunne få hjælp til såvel reparation af VVS installationer og udbedring af skader på rør og lignende som til diverse VVS opgaver i forbindelse med renovering.

Skal du for eksempel have flyttet afløbet når badekarret skal erstattes af en bruseniche kan Claus A. Axmark VVS klare den sag, lige som de kompetente VVS’ere gerne hjælper med montering af dit nye væghængte toilet og etablering af dræn til din vaskemaskine. Og så rykker Claus A. Axmark VVS hurtigt ud i tilfælde af akut opståede nødsituationer.

Du kan kontakte Claus A. Axmark VVS for et skarpt tilbud på professionelt udført VVS arbejde via firmaets hjemmeside caavvs.dk.