Få den bedste elektriker hjælp i Risskov

08 January 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er du bosiddende i Århus området, og har du brug for hjælp til at få omlagt – eller udvidet – dine elektriske installationer? Går du i overvejelse om at få installeret et alarm system eller måske eget netværk? Så kan du trygt kontakte elektriker firmaet Rosborg i Hasselager.

Hvem er elektriker firmaet Rosborg?

Rosborg er din elektriker i Risskov. Siden Martin Rosborg startede elektriker og installatør firmaet Rosborg i 1986, har virksomheden været drevet professionelt og med tiden vokset i størrelse for at tilpasse sig efterspørgslen på rutineret og kompetent elektriker arbejde.

Hos Rosborg finder du udelukkende dygtige, veluddannede elektrikere og installatører, som arbejder professionelt med alle former for elektriker relaterede opgaver. Rosborg huser eksperter på alle kerne områder inden for feltet, og kan således løse enhver installations opgave uanset type og omfang.

Rosborg har igennem de seneste fyrre år betjent såvel privat kunder som virksomheder, offentlige institutioner, boligforeninger (her under ejer og andels foreninger) og offentlige myndigheder. De opgaver, som Rosborg løser, falder i alle kategorier: Fra udskiftning af hfi relæ i private hjem til større elektriske installationer i forbindelse med entreprenør arbejde.

Hvorfor skal jeg vælge Rosborg til at hjælpe med mine elektriske installationer?

Du skal overlade dit elektriker arbejde til Rosborg, hvis du ønsker en kundevendt service og en solid udførelse af det arbejde, som relaterer sig til de elektriske installationer i din bolig. Uanset om du skal have trukket nye kabler, eller om du skal have installeret komponenterne til et ”smart house”, kan Rosborg hjælpe dig. Hos Rosborg finder du nemlig el-installation, tele & data, alarm & sikring og service samlet under samme tag – og så behøver du kun at handle eet sted!

Kontakt Rosborg via hjemmesiden Rosborg.dk og få en snak om dine behov for en skræddersyet installations løsning, som matcher dine ønsker og behov.