Få bedre stil: Køb en hat fra det anerkendte mærke Stetson

06 September 2021
Jens Bomholt

Hatte bliver mere og mere populære inden for både herre- og damemode. Det er ikke kun på de røde løbere, til Hollywood-shows eller blandt andre celebreties, at hatte, kasketter, sixpences og lignende hovedbeklædning ses.

Det ses i stigende grad også blandt almindelige mennesker i bybilledet, særligt i storbyer – også i Danmark. 

Et af de allermest populære hattemærker er Stetson, der er en meget anerkendt og stilsikker hatteproducent fra USA. Stetson har lavet alverdens hovedbeklædninger siden 1865, og har derfor en lang gloværdig historie bag sig. 

Hvis du er på jagt efter en stetson hat, er der rig mulighed for at finde den på nettet. Her finder man også ofte en lang række guides og vejledninger, der kan hjælpe en til, hvilken model, størrelse og type hat, der vil passe bedst til ens hovedform og stil. 

 

Hatte til alle formål

Det er ikke kun til fest og festlige lejligheder, at hatte kan være det helt rette valg, der matcher din stil og dit outfit. Hatte bliver også i stigende grad populære på jobbet, som afslappet beklædning, når man skal et hurtigt smut i supermarkedet eller blot er derhjemme inden for husets fire vægge. 

En hat kan sende et helt særligt signal og give et helt unikt udtryk til ens fremtoning, og derfor er det afgørende, at man finder den rette hat, der passer perfekt til ens stil og personlighed.

Der er stor forskel på at have en kasket eller en sixpence – eller sågar en stråhat – på. De passer til forskellige typer af mennesker og passer også ofte til forskellige typer af formål og lejligheder.

Hatte i forskellige prisklasser

En hat er ikke bare en hat. En stetson hat kommer i mange forskellige prisklasser fra de helt billige til de mere eksklusive og dyre hatte, som passer perfekt til for eksempel et bryllup, da de passer godt til finere tøjvalg som for eksempel habit eller smoking.