Er dit Samsung Galaxy S9 Plus cover ægte?

13 August 2018
Anders Lundtang Hansen
Er dit Samsung Galaxy S9 Plus cover ægte?

Hvordan ved du egentlig, om dit Samsung Galaxy S9 Plus cover er af den ægte vare?

Mange moderne mennesker går meget op i, hvilken slags iPhone de har. Det har stort set samme betydning, som når fodboldentusiaster bekender kulør med, hvilket fodboldhold eller landshold, de holder med.

Heldigvis findes der dog ikke falske fodboldhold, men som ved den nævnte Samsung Galaxy, og for den sags skyld mange andre smartphones, har man oplevet, at lyssky mennesker forsøger at tjene penge på at skabe udgaver af disse telefoner, der ikke er ægte.

Sådan nogle produkter gider de færreste af os ikke at eje, og det samme gælder for den sags skyld også falske covers til smartphones, og hvis man er entusiast udi Samsung Galaxy S9 Plus, så hænger det også sammen med coveret.

Som forbruger har man jo ikke lyst til at støtte producenter, der plagierer skaberne af de oprindelige produkter, og måske benytter underbetalt arbejdskraft skabt ud fra komponenter, der ikke tager hensyn til miljøet, men hvor profit er den ubetingede faktor for uautoriserede producenter.

Hvordan lægger du så mærke til, om du eventuelt har fået fingre i den falske vare, hvis du står med et cover i hånden?

Som det første kan du mærke efter på materialet, om det føles mere skrøbeligt, end et cover burde føles; specielt hvis det er blevet markedsført som et cover, der skal yde ekstra beskyttelse.
Skaller den overfladiske farve let af, er det også et dårligt tegn.

Hvis det er et logo med et cover eller andre genkendelige tegn på, kan du jo sammenligne med andre logoer eller spørge en, der kender til den slags logoer.

Men den sikreste metode er at købe dit cover fra en autoriseret forhandler, hvilket vi blandt andet linker til i toppen af denne artikel angående et cover til en Samsung Galaxy S9 Plus, men du finder også andre covers via det link.