Er der grund til en forlængelse af dette Azure-kursus?

22 June 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Sådan et Azure-kursus fra https://www.4d.dk/kurser/cloud/azure har jo en afsat tidshorisont for, hvornår det starter, hvor meget man skal igennem, og hvornår det slutter.

Der er nok forskel på den slags alt efter, hvor man tager det henne, og det kan da også være, at hvis man er mange, der skal til eksamen i det, at så slutter det på forskellige tidspunkter alt efter, hvornår den individuelle person skal til eksamen, så den ene slutter før den anden og så videre.

Men det hjælper for alle, at man kan planlægge det sammen med resten af ens dagligdag, hvornår det skal finde sted, for med sådan et kursus er det som regel voksne mennesker med flere opgaver og ansvar over hovedet end unge mennesker, så der er mange ting, der skal passes sammen, når man også skal på kursus samtidig.

azure kurser

Der kan komme lidt mere hale på det kursus i Azure

Men det kan så være, at man ikke helt har fanget det meste essentielle i kurset, men så må man læse videre ved siden af, også selvom man måske fik en dårlig karakter, hvis det sluttede således.

Men hvis der nu er sket andre årsager til, at undervisningsgange ikke blev gennemført af den ene anden grund såsom sygdom eller vejret, så bør man måske se på, om man kan tilbyde lidt ekstra kursus til dem, der gerne vil have det.

Det kan være en gang eller to mere, hvor man får undervisning i Azure, om der er betaling for det eller ej, men det skal ikke være tvang, men mere hvis det er noget, som man kan finde tid til.

Det er en lidt uortodoks måde at gøre det på, og det er da heller næppe noget, man skriver, der kan lade sig gøre generelt, men det kan være en undtagelse til reglen.