Du kan afholde kurser og seminarer på dit lokale konferencecenter på Fyn

23 February 2020
Astrid Pedersen

editorial

Du behøver faktisk ikke at lede længe for at finde et lækkert kursus og konferencecenter, som kan imødekomme dine behov for rummelige mødelokaler, auditorier og konference rum. HUSET i Middelfart er et centralt beliggende konferencecenter med stor kapacitet og de mest moderne faciliteter til formålet.

Dertil kommer, at HUSET i Middelfart har en utroligt central og bekvem beliggenhed, tæt på såvel stationen i Middelfart som på diverse hoved trafikårer. Fra motorvej E20 – også kaldet Den Fynske Motorvej – er der ikke langt fra afkørsel til kursus center uanset fra hvilken ende af landet du kommer. Og så er HUSET i Middelfart placeret i utroligt smukke og naturskønne omgivelser, som giver lys og luft og lyst til lange traveture i skoven og langs Fænøsund.

Faciliteter hos HUSET i Middelfart

Ud over de mange vel udstyrede kursus lokaler, finder du hos HUSET i Middelfart en lang række ekstra tilbud. Hvis du vælger at lade dine gæster overnatte i de til kursus centeret hørende hotelværelser, kan I spise såvel morgenmad som frokost og aftensmad i den lækre gourmet restaurant. Her tilberedes alle måltider af rigtige kokke, og serveres af det servile tjener personale. På den måde behøver I ikke selv at skulle finde bespisning i området.

Restauranten leverer tillige forplejning til møder og konferencer afholdt i HUSET i Middelfarts lokaler – og har I brug for et afbræk, findes der også en hyggelig café, hvor man kan få en kop kaffe og en kage. Hvis vejret ikke er til en gåtur i pauserne, kan I benytte jer af kælderen, som byder på afslappende aktiviteter i form af billard eller bordfodbold. Og endelig findes der et væld af lækre hyggerum, udendørs atrium gårde og en dejlig terrasse, hvis man får brug for lidt afveksling.

Du kan læse mere om HUSET i Middelfart på huset-middelfart.dk