Drømmer du om en træterrasse at nyde sommeren på? Så læs med her

04 January 2022
Kamilla Sonne

editorial

Danskerne er vilde med træterrasser – og det er ikke underligt. Når sommeren er så kort, som den er her i landet, vil man gerne have det maksimale ud af den.

Samtidig er en træterrasse ved huset eller sommerhuset den oplagte måde at nyde de lange sommeraftener på.

Hvis man drømmer om en træterrasse, er det en god idé at planlægge lidt, inden man kaster sig ud i projektet. Eksempelvis skal man finde ud af, hvor stor den skal være, og hvilket træ der skal bruges. Og alt det hænger naturligvis sammen med prisen.

Hvis du er en af dem, der drømmer om en lækker ny terrasse, kan du altså roligt læse videre her.

image

Størrelse og type af terrasse

Det giver lidt sig selv, at størrelsen på din terrasse spiller ind på prisen. Men hvad mange ikke tænker over, er at typen af træ også spiller en afgørende rolle.

De billigste trætyper er ofte de danske træsorter, som dog kræver mere vedligeholdelse end de dyre. For hvis man investerer i eksempelvis hårdttræ, får man en utroligt modstandsdygtig træterrasse, som dog også koster des mere.

Derfor kan det godt betale sig at lave lidt research og tænke over, hvad man ønsker og forventer af sin terrasse.

Find en pris i dag

Som med alt andet vil man gerne have en idé om prisen, inden man kaster sig ud i projektet. Det gælder ikke mindst, hvis man tænker på at sælge sin bolig, da terrassen så skal kunne betale sig som investering.

Du kan dog allerede i dag blive klogere på prisen af netop din terrasse, hvis du klikker ind på https://www.kun-terrasser.dk/priser. Her har du også muligheden for at tage direkte kontakt og indhente et uforpligtende tilbud, så du ender med en konkret pris på netop den opgave, som du står med.