Det skal du regne med at bruge penge på, når du flytter ind i en ældre lejlighed

07 September 2017
Emilie Jacobsen

editorial

Hvis du overvejer at købe en ældre lejlighed og sætte den i stand, er det en god ide, at du overvejer grundigt, hvad du egentlig vil komme til at bruge penge på. For det skal der jo også være råd til, når du flytter ind. Det bedste er jo klart, at du sætter lejligheden i stand med det samme, når du får nøglerne. På den måde slipper du for at skulle flytte på møbler og lignende. Det er en rigtig god mulighed for dig. 

I de fleste ældre lejligheder vil du være nødt til at sætte gulvet i stand. I mange tilfælde kan du nøjes med at få det afslebet og overfladebehandlet. Det er ikke noget, der koster alverden, men det er er en god ide, at du regner prisen på det med i dit budget. Hvis du vil have en ide om, hvad det koster, kan du for eksempel kigge på https://gkservice.dk/

Når du flytter ind i en ældre lejlighed, skal du også altid regne med, at du skal male væggene. De vil som regel også være slidte og trænge til noget ny maling. Det er meget forskelligt, hvad det vil koste at male lejligheden. Det kommer selvfølgelig også helt an på, hvor stor lejligheden er. Derudover kommer det også an på, om du bare skal male en gang, eller om du skal male flere gange. 

Det er også en god ide, at du overvejer, om der er noget ved køkkenet og badeværelset, som du gerne vil ændre. Måske vil du gerne have en separat brusekabine, så er det også en god ide, at du får lavet den, inden du flytter ind. 

Selvom du kan spare en masse penge på at købe en ældre lejlighed frem for en ny, er det altså også vigtigt, at du har pengene til at sætte den i stand, så den bliver lækker, når du flytter ind.