Derfor skal du male din båd med Jotun bundmaling

25 September 2020
Sara Mortensen

editorial

Hvis du er den heldige ejer af en båd, så ved du formentlig allerede hvor vigtigt det er at give bådens bund den helt rigtige pleje. Hvis du er i tvivl om hvilken bundmaling du skal bruge, så læs med her og find ud af hvorfor du burde vælge Jotun bundmaling til din båd! 

Jotun bundmaling er en af de mest solgte selvpolerende bundmalinger på markedet, og det er der en god grund til! Det er den mest effektive bundmaling du kan komme i nærheden af. Der er mange forskellige fordele ved at bruge Jotun bundmaling, og når først du har givet din båd det første lag, så bliver det også den bundmaling du bruger fremover – find den lige her: https://marinelageret.dk/baadpleje-og-vedligeholdelse-285/maling-olie-og-lak-1175/jotun-bundmaling-mm-914/bundmaling-fra-jotun-667/

For det første, så er Jotun bundmaling enormt effektiv når det kommer til at forhindre begroning på bådens bund. Derudover så giver denne bundmaling også din båd den helt rette finish og glatte overflade, så din båd kommer til at se fuldstændig ud som ny bagefter. 

Det er vist ingen hemmelighed at en båd kræver meget arbejde og pleje, derfor er det også rart at finde produkter, som bare virker og er overskuelige at give sig i kast med. Din båd skal have 2 lag af Jotun bundmalingen første gang, men ellers kan du nøjes med kun 1 lag fremover årligt – det er altså ikke så uoverskueligt, som man måske havde forestillet sig. 

Med den rette bundmaling går du aldrig glip af gode sommerdage på vandet

Grunden til at du skal vælge Jotun bundmaling frem for så mange andre bundmalinger, er fordi det er den mest effektive bundmaling, når det kommer til selve tørringsprocessen.

Du kan male din båd i efteråret, inden graderne er faldet for meget, og dermed have båden klar til søsætning på de første sommerdage. Du kan nemlig male din båd med denne bundmaling op til 9 måneder inden søsætning, hvilket er helt unikt for en bundmaling. 

I og med at det er en kraftig bundmaling, så kræver det også en række personlige værnemidler og malerudstyr. Når du har alt hvad du skal bruge lige fra beskyttelsesbriller til malerspand, så er det bare med at komme i gang med denne fantastiske bundmaling!