Der er ingen grund til at kravle op på den yderdør

30 June 2022
Anders Lundtang Hansen

Vores overskrift til denne artikel kunne du nok godt regne ud, før du læste den, men det er nogle gange i kampens hede, at selv de mest velfungerende mennesker kan komme til at glemme det.

For det kan være i et svagt øjeblik, at man lige bilder sig selv ind, at det er nemmere at forsøge at kravle op på den dør end at tage en lille trappestige for at komme op til døren eller som erstatning for den dør, som man forsøger at hænge sig i.

Det kan være fordi, man gerne vil se noget, som der er i retning bag døren, så man nemmere kan komme til at se noget, fordi man kravler op, da der ellers er andre mennesker i vejen ved døren, så man ikke kan se.

Så er det måske noget med, at der er noget oppe på døren, som man skal have pillet ned.

Ytterdörrar

Forsøg aldrig at klatre op på en yderdør

Selvom man har fået sig en noget så solid yderdør, så er det begrænset, hvor meget de kan holde til af din vægt eller noget andet, som man hænger på den.

Døren kan måske være lavet af noget stærkt materiale, men selv det har sine begrænsninger, da det også kommer an på, hvordan døren er sat ud, hvor meget hængslerne kan holde til med mere.

Det er ikke altid, at den giver sig en smule, før den braser sammen, så man skal ikke hænge sig i den med hænderne, træde op på den, for den kan pludselig gå i stykker under en.

Og så er der jo også det med, at man kan falde ned fra den dør, og hvis man er virkelig uheldig med det, så kan det føre døden med sig.

Der er altid et bedre alternativ end at klatre på døren.