Den smukkeste indendørs belysning med Flos glo ball s1 pendler

27 May 2019
Astrid Pedersen

editorial

Der kan godt være langt imellem de rigtig flotte lamper – og da belysningen er noget af det vigtigste for din boligs indretning er det ikke her, du bør spare. Kig i stedet efter de gode designerlamper, for eksempel fra italienske Flos.

Flos Glo Ball – en sand klassiker inden for designer lamper

Langt de fleste kender den smukke, velformede Flos Glo Ball i den ene eller den anden form. Den klassiske lampe fås som både gulvalmpe, loftlampe, væglampe, pendel og bordlampe, og passer ind i et hvert moderne hjem nærmest uanset indretningens stil.

Flos Glo Ball serien er designet af den særdeles velansete og anerkendte designer Jasper Morrison, som i samarbejde med den erfarne lampe producent har frembragt en lampe med et væld af anvendelsesmuligheder og et utroligt smukt og avanceret design.

Ud over det stilrene i designet, er Flos Glo Ball generelt en lampe med et aldeles formidabelt lys. Den matte og mælke agtigt skærm sørger for at udnytte selv de mest kedelige og triste nutidige lyskilder som for eksempel LED og halogen pærer til fulde, og omdanner deres kønsløse og hårde lys til et blidt og diffust skær.

Med en Flos Glo Ball går du aldrig galt i byen uanset hvilket rum i din bolig du ønsker at illuminere på stilfuld og elegant vis.

Flos Glo Ball S1 – en pendel med stil

Hvis det er pendler, du leder efter, bør du tage et kig på den særdeles raffinerede pendel Flos Glo Ball S1. Flos Glo Ball S1 er en kugle af hårdt, matteret glas, som hænger ned fra dit loft og spreder et lækkert lys over din hyggekrog, dit spisebord eller dit sofabord.

Hvis du vil læse mere om Flos Glo Ball S1 og de andre lamper i Flos Glo Ball serien, kan du med fordel kigge ind forbi bloggen på floslamper.dk og blive klogere – også på resten af Flos lækre katalog.