Bryg din egen øl med det rette brygudstyr

17 April 2020
Silje Hansen

editorial

Danmark er et af lande i verden, der drikker mest øl pr. indbygger. Vi er en nation der er glade for øl. Gennem de sidste mange år har øl være meget tradition, som i dag er mødt med mange forskellige mikrobryggerier rundt i hele landet. Her eksperimentere man med nye smage og varianter, som er blevet taget godt imod af danskerne. Der er derfor mange mikrobryggerier, der har succes med nye øl, som du kan finde i de store supermarkeder og de lokale ølbarer rundt i hele landet. 

Går du derfor og drømmer om at brygge din egen øl, som du kan præsenterer for dine venner eller familiemedlemmer? Så kan du med fordel kommer i gang ved enten at tilmelde dig et ølbrygningskursus hos ALBRYG eller ved at købe dit eget brygudstyr, som du kan bruge derhjemme. Det er forholdvis lige til at brygge sin egen øl, såfremt du har det rette udstyr. Her er kunsten efterfølgende at smage til og bruge de ingredienser, som du mener danner grundlag for en god for din smag. Øl er bevist at kan være mange, hvorfor det er med at finde en øl, som du elsker og med stolthed kan servere til dit netværk eller ved større selskaber. 

Hvor kan du købe brygudstyr?

Det kan være svært at vide, hvilket brygudstyr du skal vælge, hvilke dele du skal bruge og om det passer til det behov, som du står og har. Vi har derfor lavet lidt research, for at hjælpe dig lidt på vej. Her har vi forsøgt at finde frem til en leverandør, der både tilbyder ølbrygningskurser samt har et stort udvalg af forskellige start-sæt og brygudstyr til at selv komme i gang. ALBRYG er et af de steder vi kan give en varm anbefaling at kigge hen mod, hvis du vil i gang med at brygge din egen øl.