Bestil maden til studenterfesten allerede nu

06 February 2022
Emilie Jacobsen

editorial

Har du en søn eller datter, der bliver student til sommer, er du måske allerede så småt begyndt at tænke på, hvad du skal servere til studenterfesten. Selvom der er lang tid til, skader det jo ikke at være godt forberedt. Derfor kan I jo lige så godt begynde at se på det nu. 

Vil du slippe for en masse besvær med at stå og lave mad, kan du bestille mad ud af huset. Et af de steder, hvor de har specialiseret sig i mad ud af huset til studenterfester, er hos Kokken & Jomfruen. Det er et stort cateringfirma, der igennem rigtig mange år har leveret mad til de danske fester. Se mere her.

Hos Kokken og Jomfruen kan du for eksempel få en brunchbuffet, hvis studenterne kommer tidligt, en almindelig buffet, hvis de er der omkring spisetid, og en buffet med hapsere, hvis de kommer senere på aftenen, hvor de nok ikke er så sultne.

mad ud af huset

Inviter andre gæster for at få tiden til at gå

Når du skal bestille mad til en studenterfest, er det altid vigtigt, at du husker på, at studenterne generelt ikke spiser så meget, og at de kun er der i kort tid. For at få tiden til at gå kan det derfor være en god ide, at du også inviterer andre gæster. Dermed bliver det en dag, der er festlig hele dagen og ikke bare den halve time, hvor studenterne kommer forbi. 

Dine andre gæster skal selvfølgelig også have noget at spise, og derfor vil det være perfekt, at der også er noget mad ud af huset til dem. På den måde kan I få spist noget god mad, mens I venter – eller efter studenterne er taget af sted igen. Dine andre gæster vil helt sikkert nyde en af de mange buffeter, der findes til studenterne.