Badekar reparation i København

18 October 2021
Astrid Pedersen

editorial

Hvis badekarret i dit badeværelse er slidt, grimt og måske endda decideret uappetitligt at se på har du sikkert overvejet at lade det udskifte. Men her bør du tænke dig om en ekstra gang.

Skrotning af badekar er ikke nogen lille opgave. Det er samtidig temmelig dyrt at indkøbe et nyt et af slagsen. Og faktisk er det slet ikke sikkert det er nødvendigt at gå så drastisk til værks. Du vil nemlig med stor sandsynlighed kunne få sat det gamle badekar flot i stand så det kommer til at stå som nyt.

Kan jeg selv renovere mit gamle badekar?

En badekar reparation er måske ikke nær så omfattende en operation som udskiftning af badekar – men den bør dog stadig udføres af en dygtig fagperson.

Når et badekar skal repareres foregår det ved en proces som kaldes reemaljering. Denne proces er lidt omstændelig og kræver et professionelt håndelag samt de rette redskaber.

Faktisk minder en reemaljering lidt om en autolakering – og en sådan ville du aldrig selv kaste dig ud i. Derfor handler det om at finde den rette håndværker, i dette tilfælde en badekarsmaler, som kan udføre renovering af badekar ved reemaljering.

Med hjælp fra en dygtig og rutineret badekarsmaler vil du kunne have et skinnende badekar med en stærk og holdbar emalje på blot fire timer. Og så vil du atter kunne tage lange, varme karbade i mange år fremover.

Hvor kan jeg finde en badekarsmaler i nærheden af min bolig?

Bor du i København, på Frederiksberg eller andet steds i hovedstadsområdet kan du altid tage kontakt til Emaljespecialisten. Emaljespecialisten er en københavnsk baseret badekarsmaler som igennem mange år har hjulpet utallige kunder fra København og Frederiksberg til smukke og holdbare badekar.

Du kan hos Emaljespecialisten få et skarpt tilbud på en billig renovering af badekar. Kontakt Emaljespecialisten direkte via hjemmesiden Emaljespecialisten.dk