Skab rum i rummet med wallstickers med citater

Skab rum i rummet med wallstickers med citater

Hvis du har et stort rum for eksempel et stort køkken alrum, kan det være rart, hvis du deler det op i mindre zoner eller afdelinger. Det kan være med til at gøre, at du nemt kan finde ud af, hvad du skal bruge de forskellige steder til. Ellers kan et stort rum nemt komme til at føles lidt forvirrende, hvor møblerne bare er sat ind, men hvor der ikke er tænkt i, hvordan det bliver hyggeligt at være i rummet. Noget, der er en god hjælp, når du skal skabe rum i rummet, er wallstickers med citater. Det kan være med til at understrege, hvad den bestemte zone skal bruges til og kan bruges til at kæde møblerne i zonen sammen.

Det er for eksempel oplagt, at du gerne vil lave et hjørne, hvor det er muligt at sidde og læse og hygge sig i et stort rum. Det kan være en stol, der er placeret op af en bogreol, og hvor du har en god lampe til at kaste lys på bogen. En wallsticker på væggen med et godt bogcitat kan være med til at binde det hele sammen, så det føles som en helhed og et lille rum i det større rum. Det kan være med til at gøre, at du får brugt dit læsehjørne meget mere, end du ellers ville få gjort.

En anden mulighed er, at du gerne vil have et lektiehjørne til dine børn. Fordelen ved et stort køkken alrum er, at du kan være i gang med at lave mad, mens du holder øje med, at dine børn sidder stille i lektiehjørnet og laver deres lektier. Der kan du også sætte et inspirerende citat op på væggen over bordet, hvor børnene sidder og laver lektier. Det er med til at gøre, at funktionen bliver klart defineret. Find et stort udvalg af wallstickers på sohu-wallstickers.dk.