Se på alternative endelser til dit domæne

29 september 2021
Emilie Jacobsen

Når du skal vælge et domænenavn, bør du vælge et, der er så kort som muligt. Det gør det nemmere for andre at huske dit domæne. Men mange af de korte domæner er jo allerede taget. Derfor kan du være nødt til at vælge et længere domæne. Det gælder ikke mindst, hvis du drømmer om et .com domæne. Der ligger gennemsnitslængden for et domæne på 15 tegn. Det er rigtig mange at huske – og stave rigtigt. 

Hvis du drømmer om et internationalt domæne, bør derfor se på nogle af de alternative endelser, der findes. Der findes i dag over 300 endelser, hvilket gør det muligt for dig at vælge en af dem til dit domæne. Det er rigtig smart for dig, da det så stadig giver dig mulighed for at vælge et kort domæne. 

Samtidig kan endelsen være med til at sige noget om, hvad hjemmesiden handler om. For eksempel er endelsen .studio blevet udsendt for nylig. Har du et yogastudie, giver det god mening for dig at bruge den. 

Få flere gode råd til valg af domæne på stor hjemmeside

Endelsen på dit domæne er selvfølgelig ikke alt. Der er meget andet, som du bør tænke over, når du skal vælge et domæne. Leder du efter en omfattende guide til det, er det en god ide for dig, at du går ind på ledigedomæner.dk. Det er en hjemmeside, der beskæftiger sig udelukkende med, hvordan du kan vælge det rette domæne. Det er altså en virkelig god mulighed for dig for at bruge al deres ekspertviden til at få valgt det rette. 

Når du har fundet frem til det rette, kan de også hjælpe dig med at finde et webhotel, hvor dit domæne kan ligge. Uden et webhotel kan din hjemmeside nemlig ikke være online. Du har også mulighed for at købe dit domæne gennem dit webhotel. Se mere på http://xn--ledigedomner-fdb.dk/.