poledancer.dk/polterabend

poledancer.dk/polterabend

Skal din veninde giftes, så skal hun selvfølgelig også have en polterabend. Hvordan sådan en polterabend bør foregå er der utallige meninger om, men som en tommelfingerregel bør man bare planlægge dagen sådan, at den kommende brud får en uforglemmelig, sjov og hyggelig dag. Hvordan man definerer sjov og hyggelig varierer utroligt meget fra kvinde til kvinde. Derfor bør man lade planlægningen af en polterabend være op til de to eller tre tætteste veninder, da man må gå ud fra, at de kender hende bedst, og derfor bedst ved hvad netop hun vil synes er sjovt og hyggeligt. 

Der skal selvfølgelig være nogle aktiviteter på en polterabend. For nogle kvinder er det drømmen med en hel dag fyldt med spa, massage, manicure, kaffe og kage, god mad og lækre cocktails. Er din veninde sådan en type er det oplagt at booke et par timer i et spa hvor i alle kan hygge sammen, hvorefter i kan drage ud i byen og frekventere hendes yndlingssteder. 

For andre er en sjov polterabend lig med vilde aktiviteter såsom bungyjump, paintball eller go-kart. Er din veninde til den vilde side, er det oplagt, at planlægge en sjov aktivitet i allesammen kan være med til som eksempelvis laser krig eller paintball samt en vild oplevelse kun for hende – det kunne være bungyjump eller faldskærmsudspring. 

Uanset hvilken type din veninde er hører det sig nærmest til med et lille frækt indslag. Nu skal hun giftes med drømmemanden og må derfor ikke se på andre mandekroppe resten af livet. Giv hende fuldt udsyn til hvad hun går glip af med en mandlig poledancer. Hos poledancer.dk/polterabend kan man hyre en yderst dygtig og smidig en af slagsen, som med garanti vil give jer allesammen en sjov og uforglemmelig oplevelse. Om han skal beholde trusserne på eller ej – det er helt op til jer!