Mal dine vægge med farver

25 februar 2021
Lotte Hindsberg

Hvis du – som så mange andre – har haft hvide eller meget lyse farver på væggene de sidste 2 årtier og synes, at det kunne være sjovt at prøve noget andet, men er i tvivl om hvilke farver der passer til lige din bolig, kan du med fordel få råd og vejledning af en uddannet maler.

Det kan f.eks. være en maler i Brøndby. Fordelen ved at få råd og vejledning til, hvilke  farver du skal vælge er at det ikke er ligegyldig, hvilke farver du får på væggene. Hvis du vælger de forkerte, er der risiko for at din bolig kommer til at virke mørk og dystert.

Omvendt kan du få et rum til at virke langt mere lyst og venligt, hvis det bliver malet i de rigtige farver. Din malers uddannelse og erfaring gør, at han har bedre mulighed for at råde og vejlede, end hvis du selv kaster dig ud i projektet. Selvfølgelig kan man altid male om, men det er både tidskrævende og dyrt.

Få malet med den rigtige kvalitetsmaling

Når du skal have malet, er det vigtigt at du har fokus på at hvilken maling der bruges. Der er stor forskel på kvaliteten af den maling der kan bruges. Det kan ses på holdbarheden og det endelige resultat, hvis der er brugt en maling af dårlig eller god kvalitet.

Derfor giver det god mening også at have fokus på malingen og ikke kun prisen som din maler har givet. Det kan blive rigtig dyrt at vælge en billig løsning, da du hurtigt skal have malet igen, imens du kan vente hvis du har brugt en ordentligt maling.

Få gerne flere flere tilbud fra forskellige malere og bed dem ud over et tilbud også at skrive hvilken maling de benytter. Hvis du har 3 eller flere tilbud at vælge imellem, har du nemmere at vælge det bedste tilbud.