Hvad ankommer dit flydespartel i?

09 maj 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Rent faktisk kan flydespartel forekomme i forskellige beholdere, og hvis man skal bruge det industrielt som B2B, så er det nok nogle store beholdere, som der er tale om, men det er ikke lige den slags, som vi skal koncentrere os om her.

Vi tager nemlig fat i de mængder, som de fleste almindelige mennesker køber, men der er skam også håndværkere, der køber dem i mindre beholdere, fordi det er nemmere at have med at gøre, så man kan tage en lille beholder, når man skal bruge noget spartel til en opgave, da det er nemmere at bære.

Og alt efter hvad det er for en slags spartel, så kan det også komme i forskellige beholdere.

De mest kendte er nok sække, men man kan også få det i bøtter og dunke.

Nogle gange handler det om, hvad der er nemmest for en at have med at gøre, mens det andre gange bliver dikteret af, hvad det er for noget flydespartel.

flydespartel

Flydespartel ankommer i forskellige beholdere

Det er så også op til en selv, om man vil fylde det over i en anden beholder, hvilket da kan komme på tale, hvis man står med nogle rester, hvor den oprindelige beholder er blevet for stor til resterne.

Dog skal man ikke begynde at blande forskellige slags spartelmasse sammen, for man skal helst holde det til at være den samme type, hvis det endelig skulle blive nødvendigt.

Desuden skal man også tænke på, at der kommer naturligt spild for hver gang, man skifter beholder, for det er noget nær umuligt at få hver enkelt lille milligram med, og så er der også noget, der ryger ved siden af.

Så det kan være nemmest at have den spartelmasse i sin oprindelige beholder, og så kan man eventuelt skrive på den, hvor meget der er tilbage i beholderen.