Et elektrisk skateboard er det nye

11 september 2020
Anders Lundtang Hansen

Nu har der efterhånden været så meget om elektriske løbehjul, at alle folk har fået en mening om dem, og man har da også set en invasion af dem i større byer fra ind- og udland, hvor man kan betale sig fra at bruge dem i en begrænset periode med ens smartphone.

Det er jo smart, at man kan overgå til elektricitet fremfor fossile brændstoffer, som man blandt andet ser det med biler; men det er også en god fremgang at se på den slags, hvor man sætter strøm til befordringsmidler, som ellers tidligere var manuelle.

På den måde kommer folk mere ud, hurtigere frem, og de får trods alt bevæget sig lidt.

Derfor ser vi nu, at tiden også er kommet til elektriske skateboards.

Skal du eje et elektrisk skateboard?

Måske kan du huske en fremtidsfilm, der forudsagde, at vi for fem år siden ville have svævende brætter, der ville kunne få os svævende gennem luften.

Det er trods alt ikke sket. Eller, det er stadig i forsøgsfasen og nok ikke noget, der bliver implementeret i den offentlige traffik lige foreløbigt.

Det problem har der også været med elektriske løbehjul, hvor de kom til at fylde for meget i gadebilledet og gøre det farligt for dem selv og andre trafikanter på vejene – specielt når man er inde i de store byer, hvor trafikken er meget tæt og intens.

Derfor kommer vi måske heller ikke ligefrem til at se det samme udbud af elektriske skateboards, som vi har set det med elektriske løbehjul, men det er måske noget, som fremtiden kan bringe.

Indtil da kan du jo godt overveje nu, om det er noget for dig at eje et elektrisk skateboard?

Man behøver ikke være ung for at bruge den slags, der er for alle mennesker!

Se mere her for at finde ud af mere om elektriske skateboards.